söndag 29 november 2009

Goda vänner,God mat och 1:a advent:)

Så va de söndag igen men inte vilken söndag som hellst utan 1:a Advent... min kära mor har redan hängt upp alla tänkbara julstjärnor (röda,vita,stora,små) i vart enda fönster,alla adventsljusstakar lyser så fint i fönstren och alla hennes hundratal tomtar som så vackart står och ler mot än, ja till och med jag har fallitm för frestelsen att pynta och hängt en julbelysning på balkongen, och dagen till ära har mamma och jag bakat lussebullar och mamma avancerade senare med att göra ett antal småkakor så julstämmingen är på topp:D ska där emot döda den stämmnigen med lite pizza och cola framför el classico snart;)
helgen har varit lugn och skön!!
Fredag: litemysfika på stan med Denise och Linda sen middag me päronen för att sedan bänka mig framför "dumburken" och kolla på idol, måste säga att tävlingen inte ens är spännande längre eftersom att ERIK utklassar alla och någon annan vinnare är ett STORT FIASKO!!!
Lördag: första stan med la familia och mammas gamla jobbar kompis och hennes dotter:) det blev lite fynd men lägger upp bilder senare när jag orkar:)
kom hem tog en snabbdusch och sen kom min käre Älskling äntligen (hade inte träffat han på en VECKA) så de va väldigt skönt och trevligt:D Det blev spel och umgås hela kvällen, mycket trevligt måste jag säga även om de sista spelet"hur fan visste du de?" va en aning vulgärt för att kallas familjespel;)
som sagt nu e de tv.n hela kvällen och hålla tummarna för att Gustavs match har gått bra:D
ciaociao alla trötta slöa people;)

fredag 27 november 2009

Så kan de gå!!!

Skjorta: 99 kr H&M
Martins pris: 99 kr



Dagens Outfit:
Skjorta: cubus
Lackleggins: H&M
Skor: Eurosko
Mössa: Lindex


Idag blev de som sagt var stan, första lunch med Pappsen sen julklapps handlinh me denise och så klart lite fynd också;)
de va också tänkt att vi skulle förbi gymmet men blev ej så då båda saknade motivation och kände oss allmänt lata så där på fredagskvisten.....
iaf så gick vi och fikade på Tant Anki och Fröken Sara men där dem för övrigt har VÄRLDENS GODASTE CHOKLADBOLLAR!!!!
nu sitter jag hemma och känner att den där svängen på gymmet hade suttit bra fint för nu är min mage väldigt uppblåst:'(
men men nu ska jag städa klart mitt rum och längta tills imorn då jag ÄNTLIGEN får träffa min käre pojkvän som varit sjuk hela veckan:D:D:D
hare bra!!!!
p.s Heja Erik och Calle ikväll på idol d.s






mascara"volum express lift-up": pris ca 125 kr H&M
10% igår Martins pris: 112 kr

som sagt införskaffade mig en ny mascara igår, det stod att den här är världens mest sålda mascara för volym så då tänkte jag varför inte prova den:)
annars använder jag endast "Great lash mascara" från maybelline (ni vet den med rosa kropp och grönt huvud).
ska snart ner till stan och ta en fredagsfika med Denise sen blir det gymmet igen känner verkligen hur hullet börjar försvinna nu;)
ska naturligtvis försöka fynda något litet också och kolla julklappar:-)
hörs senare!!!!

torsdag 26 november 2009

I am a Highway man!!!!!

Tjolahopp!!
mitt första blogginlägg ever!!!! känns väldigt pirrigt måste jag säga...måste få till de här med att hålla kvar någon som nyss funnit min så kallade "fyndblogg":) måste börja med att tacka min webbmaster/nära vän Denise Andersson alias Klemtjeckt för hjälpen med denna fina sida:D kolla gärna in hennes blogg också den är läsvärd om jag säger så!!!
Jag heter som sagt var Martina men här uppe i Sundsvall orkar man inte riktigt kläcka ur sig A.et så här i Sundsvall går jag under namnet Martin vilket jag trivs med!!!!


Iaf så idag blir det cv utlämning och gymmet för att bränna lite hull man skaffat sig under uppehållet, men nästa vecka drar de igång igen så då måste man vara fit for fight!!!!

kanske skriver lite mera senare det va ju faktiskt kul det här:)

ciao ciao amigos

onsdag 25 november 2009

Dagens inköp:

Stickad kofta: 149 kr ginatricot
Martins pris: 149 kr

klänning: 349 kr Åhléns
Martins pris: 349 kr

Långskjorta: 179 kr Cubus
30% idag, Martins pris ca: 140 kr

Linne: 129 kr Cubus
30% idag, Martins pris ca: 84,50 kr
Jeans: 499 kr BikBok
Martins pris: 499 kr



ambitioner!

hej du där din gamle goda!

denise alias klemtjeckt här, tänkte bara meddela att du kommit helt rätt!
detta är rea med martin, bloggen som gör en vansinnigt förbannad när man ser att martina köpt exakt samma tröja som en själv, fast en hundring billigare.
martina är den personen som gud gav gåvan att fynda. hon hittar allt med röda lappar, allt på 50% hyllan och allt som du själv köpt fast några hundralappar billigare. man blir förbannad, förvånad men framförallt förväntansfull... vad hittar hon härnäst och när finns det tillgängligt att låna?

ni vet vart ni läste det först. klemtjeckt!